Πεμ 25 Απρ 2024

APFF Pre-Festival Launch Party

προβολή

Pre-Festival Launch Party
Ρομάντσο, Πέμπτη 25 Απριλίου

Σας προσκαλούμε στο πάρτυ ανακοίνωσης του Σάτυροι και Μαινάδες: το Αθηναϊκό Φεστιβάλ Πορνό Ταινιών 2024 που θα γίνει τον Μάιο. Φέτος, είμαστε κοντά σας για 5η φορά και έχουμε επετειακή διάθεση. Η ανακοίνωση του προγράμματος μας θα γίνει μετά την προβολή της πολύ δυνατής ταινίας έναρξης του πρώτου φεστιβάλ το 2020, που δυστυχώς λόγω της πανδημίας COVID δεν έγινε ζωντανά. Θέλαμε λοιπόν να σας δώσουμε την ευκαιρία να την δείτε με κοινό και να γιορτάσουμε μαζί το νέο μας πρόγραμμα. Κατά την προβολή θα έχετε την δυνατότητα να μπείτε σε κλήρωση για μια δωρεάν τρίμηνη συνδρομή στο Aorta Films μια συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικού queer πορνό.

Προβολή 20:00-22:00 (είσοδος 5€)
1. Welcome to Athens (2018) Dir. Menelas GRE 06:51 (English+Greek with eng subs)
Starring: Dr. Alexandros Papadopoulos, Nico Deen, Kangela Tromokratisch, John Strap, Pan Bash, Myron m. Pavenos, Loucas, Costas, Giannis Maskidis
Πολλά χρόνια πριν την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» είχαμε κάνει και εμείς μια διαφήμιση για την Αθήνα μας.

2. (W/HOLE) (2019) Dir. Mahx Capacity USA 1:37:21 (English with Gre Subs)
Starring: Parts Authority, Trouble Clef, Special Guest, Papi Femme, Shay Knox, Erykah Ohms, The Shape, Evie Snax, Alice the Wolfe, and Ginny Woolf
Μια ταινία που δημιουργήθηκε από queer/feminist porn συλλογικές AORTA films σε συνεργασία με την εταιρεία performance the A.O. the A.O. Movement Collective.
Εξερευνώντας την δύναμη του queer ηδονισμού και πως η αυθεντική επιτελεστικότητα του queer πορνό μπορεί να εξελίξει το τραύμα σε οργασμό και την οδύνη σε πολιτική, ριζική, μετουσιωτική και σωματική χαρά! Αυτή η ταινία σκοπεύει να διαπραγματευτεί την πορνογραφική ενσάρκωση σε αντι-καταπιεστική, τρανς-φιλική φεμινιστική πρακτική ριζωμένη στην θηλυκή φροντίδα αλλά και ανάληψη κινδύνου.

Παρουσίαση Προγράμματος και Πάρτυ με DJ Hutihno feat. Nantia
22:00-00:00 (ελεύθερη είσοδος)


Facebook event εδώ.