Τρι 25 Ιουν 2024

Ταράτσα Ποίηση Τερματικός Σταθμός

συναυλία /μουσική

Την Τρίτη 25/6 η ταράτσα ποίηση επιστρέφει στην ταράτσα του Ρομάντσο και με θέα τον Αττικό ουρανό ξετυλίγει το κουβάρι μιας διαδρομής στο αστικό τοπίο του ηλεκτρικού. 

Ταράτσα Ποίηση Τερματικός Σταθμός

Μια ιδιαίτερη ταράτσα όπου οι παράλληλες διαδρομές των ποιητών συνδέονται πάνω στις ράγες μιας ενιαίας ιστορίας που σε μορφή παράστασης κάνει την spoken word αφήγηση να μοιάζει με ταινία. 

Έξι ποιητές κι ένας αφηγητής, φτιάχνουν την ιστορία της διαδρομής.Μια διαδρομή που μπορεί να είναι κι η δική σου.

Οι ράγες του ηλεκτρικού βγάζουν σπίθες, οι φωνές στις στάσεις μετατρέπονται σε λέξεις και η ροή με τη μουσική γίνονται ένα για να περιγράψουν την διαδρομή της ζωής μας.

Ο spoken word artist και host της ταράτσας Ιουνίου Witness θα είναι ο αφηγητής της ιστορίας που σαν άλλος μηχανοδηγός θα συνδέσει τις ζωές των έξι ηρώων από την αφετηρία μέχρι το τέρμα της διαδρομής. 

Την σκηνή θα μοιραστούν νέοι και παλιότεροι ποιητές έτοιμοι να μπουν στον συρμό της spoken word αφήγησης και να μας δώσουν ποίηση σε διαρκή κίνηση!
-
Special Guest της βραδιάς, ο Yinka θα ανέβει να γκρουβάρει την σκηνή με τα raps του και να την αφήσει καυτή!

Line up:

Jessica
Μιχάλης Afolayan
Σοφάκι
Panos Kotsoglou
Άρτεμις
Satu Onak


Special guest: Yinka
Host: Witness


Στον ήχο ο Reaktiv
Artwork by γιασεμάκι

-
Επιβάτες όλοι εσείς και φυσικά με μικρόφωνα ανοιχτά στο τέλος για να διαβάσει όποιος θέλει κάτι δικό του με μουσική ή χωρίς (3’–4’ each).
-

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 3-5, Αθήνα
ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Doors open: 20:00
Είσοδος ελεύθερη με ελεύθερη συνεισφορά

Ταράτσα Ποίηση Instagram.
Η εκδήλωση στο Facebook εδώ.