Σαβ 31 Αυγ 2024

ATHENS CREATORS CLASS SURVEY

άλλο

Έρευνα του Athens Creators Class

Οι καλλιτέχνες και δημιουργοί στην Αθήνα αντιμετωπίζουμε σημαντικές προκλήσεις όπως η εξασφάλιση προσιτής στέγασης, η διατήρηση εισοδήματος, η καταπολέμηση του εξευγενισμού και η καλλιέργεια της αίσθησης κοινότητας. 

Αυτή η πρωτοποριακή έρευνα από το BIOS exploring urban culture και το European Creative Hubs Network είναι η ευκαιρία μας να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα και να συγκεντρώσουμε κρίσιμα δεδομένα για τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες μας.

Η καταγραφή της εμπειρίας και οι απόψεις σας για το πώς συνυφαίνεται η δημιουργικότητα με την καθημερινή ζωή στο αστικό τοπίο είναι κομβικής σημασίας σε αυτό το εγχείρημα. Είτε είστε σχεδιαστές και designers, συνθέτες, σεναριογράφοι και συγγραφείς κάθε είδους, μουσικοί, marketers ή κειμενογράφοι, εικαστικοί και performers, είτε ασχολείστε με οποιαδήποτε άλλη δημιουργική πρακτική, σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια.

Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί μια πόλη που γιορτάζει τη δημιουργικότητα και προωθεί μια κοινωνική ζωή στην οποία η τέχνη και ο άνθρωπος ευδοκιμούν μαζί!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://creatorsclass.gr/
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ: https://bit.ly/3xEgNmb


kalithea 1987© Photo Manolis Baboussis / ADAGP (manolisbaboussis.gr)