Δευ 29 Ιουλ 2024

ΥΠΟ ΠΟΙΗΣΗ | Slam Poetry & Spoken Word Live Performance

συναυλία /μουσική

Υπό ποίηση
Slam Poetry & Spoken Word Live Performance
Δευτέρα 29 Ιουλίου, 21:00, Ρομάντσο.


Το ΡΟΜΑΝΤΣΟ κλείνει την φετινή του σεζόν με ένα event Slam Poetry & Spoken Word ίδιο, μα πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Κάτω από την πρέσα για την προετοιμασία των διακοπών, τις τελευταίες μέρες της δουλειάς πριν από την άδειά σου, στον Αθηναϊκό καύσωνα, με ή χωρίς aircondition , όλα μοιάζουν κάπως πιεσμένα. Όλα εκτός από την ποίηση.

To The Bad Poetry Social Club και το ΡΟΜΑΝΤΣΟ πραγματοποίησαν με τον Π.Ι.Ε.Β. το πρώτο Spoken Word & Slam Poetry Masterclass. Στο κέντρο της Αθήνας, πέντε λεπτά από την Ομόνοια, νέοι artists περάσαν τέσσερα Σάββατα του Ιουλίου με τα μάγουλά κόκκινα από την ζέστη και τον ενθουσιασμό. Πέντε ώρες, με και χωρίς διαλείμματα, μιλήσαν για την ποίηση, έγραψαν και γνωριστήκαν μέσα από τα κείμενά τους. Έτσι, διαβάζοντας, σχολιάζοντας, γελώντας και πρακτικά αποχαιρετώντας ο ένας τον άλλο τους γεννήθηκε η ιδέα για αυτό το live.

Το «Υπό Ποιήση» είναι ένα event στο οποίο προσκαλούμε όσους πιστούς της ποίησης έχουν απομείνει στην καυτή Αθήνα, να αφήσουν την πίεση και τις σκέψεις σπίτι, να πάρουν την ποίηση τους μαζί και να προσέλθουν την Δευτέρα 29/07, στις 21:00, στην Αναξαγόρα 3-5.

Με αλκοόλ, μουσική, μάχημο line up και hot guests, θα αποχαιρετήσουμε όσα μας απασχολούν και θα μοιραστούμε αυτό που μας δροσίζει και μας φέρνει κοντά: μια (τουλάχιστον) μπύρα και την ποίησή μας.


Ανοίγουμε στις 21:00, ξεκινάμε 21:30.

Line up:
consumerism
Κέλλυ
Losty
Orpheus
Valiant Aloof
χρηστος χιωτακης

+ OPEN MIC


Υπό ποίηση
Δευτέρα 29 Ιουλίου, 21:00
ΡΟΜΑΝΤΣΟ (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα)
Η εκδήλωση στο facebook εδώ.